Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Plan je bezoek

Ontdek Culemborg te voet of op de fiets. Huur een fiets bij een fietsverhuurbedrijf en begin of pauzeer bij de FIETSTOP. Dit is een fietsvriendelijke servicelocatie voor een goede start of pauze. Daarnaast is de FIETSTOP ook een officiële infopost, waar je terecht kunt voor gratis magazines, fietsroutes en nog veel meer! Je vindt twee infoposten in Culemborg.

TOP’s en infoposten:

De Gelderlandfabriek

De Gelderlandfabriek is een levendige en diverse plek met veel bedrijvigheid, waar mensen vanuit hun eigen autonomie elkaar ontmoeten op verschillende vlakken: open, laagdrempelig en ontspannen. De industriële locatie is de thuisbasis voor de Fabriekers. Hun betaalbare werkruimtes en de onderlinge uitwisseling zijn voorwaarden voor het ontstaan van nieuw en authentiek werk.

Meer informatie

Stadhuis Culemborg

Het Toeristisch Informatie Punt (TIP) van Culemborg is gevestigd in het stadhuis. Bij het TIP kun je terecht voor actuele informatie over de toeristische mogelijkheden in Culemborg en omstreken. Hier vind je gratis magazines, fietsroutes, TouristCards en nog veel meer! De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:00 uur en in het weekend van 12:00 – 16:00 uur

Overigens is het TIP het hele jaar open van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:00 uur

Meer informatie

Blijf overnachten!

Wie voor een weekend of langer naar Culemborg gaat, kan daar ook bijzonder overnachten. In een gastenkamer pal aan de dijk of in een eeuwenoud stadspand bijvoorbeeld. Of wat dacht je van slapen in een van de sfeervolle bed & breakfasts, een pipowagen, een trekkershut in de vorm van een wijnvat of een authentieke hoogstamboomgaard?

Bekijk de mogelijkheden

Rondleidingen

Praktische informatie