Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Generic filters
Exact matches only

Plan je bezoek

Ontdek Culemborg te voet of op de fiets. Huur een fiets bij een fietsverhuurbedrijf en begin of pauzeer bij de FIETSTOP. Dit is een fietsvriendelijke servicelocatie voor een goede start of pauze. Daarnaast is de FIETSTOP ook een officiële infopost, waar je terecht kunt voor gratis magazines, fietsroutes en nog veel meer! Je vindt twee infoposten in Culemborg. Daarnaast vind je hier een aantal praktische zaken om je verblijf goed te starten. We wensen je een mooie tijd in Culemborg.

TOP’s en infoposten:

Verrassend overnachten!

Wie voor een weekend of langer naar Culemborg gaat, kan daar ook bijzonder overnachten. In een gastenkamer pal aan de dijk of in een eeuwenoud stadspand bijvoorbeeld. Of wat dacht je van slapen in een van de sfeervolle bed & breakfasts, een pipowagen, een trekkershut in de vorm van een wijnvat of een authentieke hoogstamboomgaard?

Bekijk de mogelijkheden

Praktische informatie

Pinautomaten

De makkelijkste en snelste manier om één of meerdere pinautomaten bij jou in de buurt te vinden is door gebruik te maken van de handige “ATM locator”.

Vrijstad Culemborgpas

Deze lokale kadokaart is te besteden bij aangesloten Culemborgse horeca-, cultuur-, diensten- en retail ondernemers. Hiermee laat je de ontvanger zelf zijn favoriete cadeau kiezen en steun je de lokale ondernemer.

Meer informatie

Kerkdiensten

Kerkdiensten in Culemborg

Wil je graag een kerkdienst bijwonen? In Culemborg zijn een groot aantal kerken te vinden die nauw verbonden zijn met de historie van de stad. De Heilige Huisjes-wandeling geeft een goed overzicht van de religieuze historie. Achter de link tref je deze wandeling, met een link naar de deelnemende kerken en hun programma, aan.

Meer informatie

Heilige Huisjes Wandeling

 

Rondleidingen

Heilige Huisjes Wandeling
Mooie wandeling langs tal van gebouwen en plekken waar de religie haar sporen achtergelaten heeft ...
2 KM
Meer informatie
Meer over Heilige Huisjes Wandeling
Werk aan het Spoel
Werk aan het Spoel is aangelegd in 1815 als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Het Werk bestaat uit een aantal ...Lees meer
Culemborg
Meer informatie
Meer over Werk aan het Spoel
Fort Everdingen
Fort Everdingen is een fort uit de 19e eeuw, dat deel uitmaakt van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Vandaag de dag is ...Lees meer
Everdingen
Meer informatie
Meer over Fort Everdingen
Gratis rondleiding stadhuis Culemborg
Het Toeristisch Informatie Punt gaat weer van start met de gratis maandelijkse rondleidingen, op de eerste zaterdag van de maand in ...
4 december 2021
Meer informatie
Meer over Gratis rondleiding stadhuis Culemborg