Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Plan je bezoek

Ontdek Culemborg te voet of op de fiets. Huur een fiets bij een fietsverhuurbedrijf en begin of pauzeer bij de FIETSTOP. Dit is een fietsvriendelijke servicelocatie voor een goede start of pauze. Daarnaast is de FIETSTOP ook een officiële infopost, waar je terecht kunt voor gratis magazines, fietsroutes en nog veel meer! Je vindt twee infoposten in Culemborg.

TOP’s en infoposten:

De Gelderlandfabriek

De Gelderlandfabriek
Ontmoetingsplek. Broedplaats. Een gemeenschap in bedrijf. In een historisch pand. Laagdrempelig en Innovatief. Eerlijk en uniek

De Gelderlandfabriek staat voor bedrijvigheid in Culemborg. Deze voormalige meubelfabriek naast het station is jarenlang een plek geweest van creatieve zelfstandigen. De ‘fabriekers’ maakten hier hun werkruimtes en ontwikkelden een toekomstplan. In de locomotiefloods werd ruimte gemaakt voor de samenwerking met restaurant una Volta. Dit vormde samen de ingrediënten voor een succesvolle ontwikkeling. Na 5 jaar is de Gelderlandfabriek nu dé ontmoetingsplek voor bezoekers van het restaurant, theatermakers, vormgevers, kunstenaars en andere creatievelingen.

Naast exposities, workshops en de jaarlijkse programmering is De Gelderlandfabriek te huur voor onder andere evenementen en fotoshoots.

Meer informatie

Stadhuis Culemborg

Het Toeristisch Informatie Punt (TIP) van Culemborg is gevestigd in het stadhuis. Bij het TIP kun je terecht voor actuele informatie over de toeristische mogelijkheden in Culemborg en omstreken. Hier vind je gratis magazines, fietsroutes, TouristCards en nog veel meer! De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:00 uur en in het weekend van 12:00 – 16:00 uur

Overigens is het TIP het hele jaar open van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 17:00 uur

Meer informatie

Blijf overnachten!

Wie voor een weekend of langer naar Culemborg gaat, kan daar ook bijzonder overnachten. In een gastenkamer pal aan de dijk of in een eeuwenoud stadspand bijvoorbeeld. Of wat dacht je van slapen in een van de sfeervolle bed & breakfasts, een pipowagen, een trekkershut in de vorm van een wijnvat of een authentieke hoogstamboomgaard?

Bekijk de mogelijkheden

Rondleidingen

Praktische informatie