Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Gelderlandfabriek

De Gelderlandfabriek is een levendige en diverse plek met veel bedrijvigheid, waar mensen vanuit hun eigen autonomie elkaar ontmoeten op verschillende vlakken: open, laagdrempelig en ontspannen.
De industriële locatie is de thuisbasis voor de Fabriekers. Hun betaalbare werkruimtes en de onderlinge uitwisseling zijn voorwaarden voor het ontstaan van nieuw en authentiek werk. Daarnaast voelen verschillende doelgroepen zich uitgenodigd door de veelzijdigheid van De Gelderlandfabriek, om er onderdeel van te worden. De fabriek is een mix van openbare, semi-openbare en private ruimtes, die met elkaar een unieke combinatie vormen. Met de bezoekers wordt een ruimte gedeeld, waarin zij mede verantwoordelijkheid kunnen voelen voor de sfeer en hetgeen wat er tijdens het verblijf kan gebeuren.
Wat we in de fabriek voor ons zien is dat deze werking wordt uitvergroot. Daartoe wil de fabriek ontvangst en versterking bieden aan creatieve makers. Zij krijgen een podium én komen in interactie. Deze interactie betrekt de wijdere omgeving bij wat er in de fabriek gebeurt en betrekt de fabriek bij wat er in de omgeving gebeurt.

De combinatie van openbare, semi-openbare en private ruimtes schept een sfeer, die aanvoelt als uitnodiging naar de bezoekers om zichzelf te zijn en een eigen inbreng te leveren; om meemaker te worden. Zo worden bezoekers deelgenoot van wat de makers in de fabriek aan het doen zijn. De uitnodiging gaat dan ook daadwerkelijk van hen uit. Van de meemaker wordt daarbij gevraagd om in afstemming te zijn met wie en wat er al is en te handelen met respect voor elkaars grenzen.

Bij succes is het resultaat een nieuwe, vrije en veilige sociale ruimte die je prikkelt om je autonomie te kunnen ervaren.

De inspirerende setting, de flexibiliteit van de zalen, het netwerk aan creatieve ondernemers in De Gelderlandfabriek en de creativiteit van de organisatie zorgen ervoor dat we elk evenement naar de specifieke wens van de klant kunnen organiseren. Door de unieke combinatie van factoren wordt elke activiteit speciaal en exclusief. Ons doel is om de eigenheid van ieder event uit de verf te laten komen.


Lees meer

Suggesties binnen deze categorie

Delen: