Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Generic filters
Exact matches only

De Gelderlandfabriek

Ontmoetingsplek. Broedplaats. Een gemeenschap in bedrijf. In een historisch pand. Laagdrempelig en Innovatief. Eerlijk en uniek!

De Gelderlandfabriek staat voor bedrijvigheid in Culemborg. Deze voormalige meubelfabriek naast het station is jarenlang een plek geweest van creatieve zelfstandigen. De ‘fabriekers’ maakten hier hun werkruimtes en ontwikkelden een toekomstplan. In de locomotiefloods werd ruimte gemaakt voor de samenwerking met restaurant una Volta. Dit vormde samen de ingrediënten voor een succesvolle ontwikkeling. Na 5 jaar is de Gelderlandfabriek nu dé ontmoetingsplek voor bezoekers van het restaurant, theatermakers, vormgevers, kunstenaars en andere creatievelingen.

Naast exposities, workshops en de jaarlijkse programmering is De Gelderlandfabriek te huur voor onder andere evenementen en fotoshoots.


Lees meer

Suggesties binnen deze categorie

Theater de Fransche school
Havendijk 1 4101 AA Culemborg Is dit jouw bedrijf?
Culemborg
Ontmoetingsplek. Broedplaats. Een gemeenschap in bedrijf. In een historisch pand. Laagdrempelig en Innovatief. Eerlijk en uniek!   ...Ontmoetingsplek. Broedplaats. Een gemeenschap in bedrijf. In een historisch pand. Laagdrempelig en Innovatief. Eerlijk en uniek!   ...
Meer informatie
Meer over
Theater De Blauwe Schuur
Havendijk 15 4101 AA Culemborg Is dit jouw bedrijf?
Culemborg
Delen: