Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zin om te shoppen?

Haal online of op afspraak je Culemborgse favorieten snel in huis!

Culemborg is wat ons betreft dé plek in de regio waar je gezellig kunt shoppen en telkens weer verrast wordt. Je hebt hier namelijk naast de bekende merken een breed scala aan unieke winkels en boetiekjes. En ook al kun je momenteel niet meer fysiek shoppen, dat betekent niet dat je geen winkelplezier kunt hebben! Jouw favoriete Culemborgse winkels kun je namelijk gewoon ‘in huis’ halen door online te bestellen of jouw nieuwe shop-aanwinst(en) via ‘Click & Collect’ zelf af te halen. Hieronder een overzicht.

 

Coronamaatregelen

Alleen samen krijgen we corona onder controle. Momenteel zijn de niet-essentiële winkels en bedrijven gesloten tijdens de lockdown tot 9 februari 2021. Kijk hier voor het laatste nieuws van de Rijksoverheid.

Wegwijzer binnenstad Culemborg

Blader online door dit gidsje voor een handig overzicht van alle leuke winkels en restaurants in Culemborg. Zo vind je ook alle webadressen en telefoonnummers. Winkelen kan nu even niet, maar bestellen meestal wel, en het wordt vaak nog thuisbezorgd ook.

Bekijk het hier

Je bent welkomer dan ooit in de Culemborgse binnenstad

‘t is stil in het centrum van Culemborg tijdens de lockdown. Toch gonst het van de bedrijvigheid! De ondernemers werken namelijk keihard om hun klanten topservice te blijven bieden. Zodat jij geholpen kan worden en zij het hoofd boven water kunnen houden. Ontdek op de Facebookpagina van de binnenstad hoe aantrekkelijk de binnenstad van Culemborg ook nu is. Dat moet zo blijven, toch? Daarom: wees loyaal, koop lokaal ook online. Je bent juist nu meer dan welkom.

Ontdek meer

En er is nog meer…

Ontdek ook de andere winkelcentra in Culemborg!

Naast winkelen in de historische binnenstad, heeft Culemborg ook twee sfeervolle winkelcentra voor je dagelijkse boodschappen. In Culemborg Oost, Chopinplein en in West, winkelcentrum Parijsch.

Op Bedrijventerrein ‘Pavijen’ tref je o.a. grote interieurwinkels,  ‘doe-het-zelfzaken, keukenspeciaalzaken , autobedrijven en meer aan. Je vindt er bekende namen zoals Gamma, ETC Design Center, Leen Bakker aan. Maar ook diverse culturele- en ‘Makerhubs’, vlakbij het NS-station en op loopafstand van de historische binnenstad. Zo kun je van een bezoek aan Culemborg een leuk (shop)dagje uit van maken.

Koop Lokaal in Culemborg

Welkom in Culemborg!

Ontdek de geschiedenis van de stad en haar stadsmuren of maak prachtige fiets- en wandeltochten in de omgeving.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.