Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Generic filters
Exact matches only

Ontdek de leukste Vintage en Design adresjes @Culemborg!

Het is uniek, duurzaam en leuk om te ontdekken!

Ben je op zoek naar een uniek accessoire, kledingstuk of meubelstuk? Bij onderstaande adressen kun je vast en zeker vinden wat bij jou past. Culemborgers zijn eigenzinnig en dat betekent dat ze graag hun eigen stijl bepalen in huis, qua vervoer en ook in hun garderobe. Vaak duurzaam, lokaal en met zorg en liefde gemaakt of hersteld. Kortom vondsten om te koesteren. Hieronder de leukste adressen, aanbevolen door Culemborgers.

John's Fietsenmakerij

Van Retro tot nieuw! Johns fietsenmakerij repareert fietsen, restaureert oude fietsen en bouwt nieuwe fietsen met als basis oude fietsframes. Van de oude fietsen wordt ruim 75% hergebruikt.

Ontdek meer

De Familiefabriek

Alles waar een (jong) gezin blij van wordt! De Familiefabriek is een winkel met duurzame kado’s met de nadruk op handgemaakte, kleinschalig geproduceerde en duurzame producten en lokaal gemaakt design.

Meer informatie

Het Zandpand

Vijf Culemborgse ontwerpers en kunstenaars onder één dak in het ZANDPAND. Een pand vol eigenzinnige ontwerpers waar wordt gemaakt en verkocht en je zelf ook kunt aanschuiven bij een van de vele workshops en andere activiteiten.

Ontdek meer

Stichting Staartje

Vintage met hart voor honden! Staartje is gezellige vintagewinkel naast de historische Binnenpoort van Culemborg. Het winkelaanbod bestaat uit o.a. mooie ‘tweedekans’ kleding en schoenen, retro meubilair en leuke woonaccessoires.

Ontdek meer

Habbekrats Kringloopwinkel

Leuke spulletjes voor kleine prijsjes. Mooie kleding en spulletjes krijgen hier een tweede kans voor weinig geld. Duurzaam en de opbrengst van de Kringloopwinkel komt geheel ten goede aan:

https://foundation4life.nl en voor arme inwoners van Macedonië

Meer informatie

Wereldwinkel

De Wereldwinkel Culemborg is al sinds 1972 een unieke en inspirerende winkel met eerlijke wereldproducten.
Daarnaast gewoon een heerlijk snuffelwinkel!

Ontdek meer

LKV Gispen Design Outlet

Gispen Design outlet en meer… Design meubilair kopen tegen scherpe en voordelige prijzen? Bij LKV Gispen outlet vindt je gebruikt en tweedehands design meubel van o.a. Gispen Classics en Gispen Today, niet van nieuw te onderscheiden.

Ontdek meer

HelloChair!

De HelloChair winkel is echt een stoelen-walhalla. Je vindt er twee verdiepingen bomvol stoelen, maar ook tafels, barkrukken en fauteuils.Bij HelloChair vind je een ruime collectie stoelen in diverse prijsklassen.

Meer informatie

Pallieter & co.

Old School Design & Vintage. Ik zie, ik zie… Als je de tijd neemt vind je de leukste dingen. In een grote loods op Pavijen staat het vol met mooie spullen uit de jaren ’50 en ’60. Een unieke plek in Culemborg waar je op zoek kunt naar iets unieks met een verhaal.

Ontdek meer

Olga's Atelier

Olga’s atelier onderneemt maatschappelijk verantwoord. Materialen die anders weggegooid worden worden verwerkt tot unieke kussens, tassen, opnieuw beklede voetenbankjes en meer leuke lifestyleproducten en design. Neem eens een kijkje!

Ontdek meer

Bartje kringloopwinkel

Bij Bartjes Kringloopcentrum is van alles te koop. Gebruikt of soms nieuw, altijd gekeurd, goed bevonden en voor een lage prijs. De artikelen zijn gesorteerd in een aantal winkeltjes. Het is er gezellig ‘snuffelen’. Kom regelmatig kijken, want er is steeds weer iets anders te vinden.

Meer informatie

Social Return Culemborg

650 m2 kringloopwinkel, waar je naar hartelust kunt snuffelen! Naast oude gebruikte en vintage spulletjes hebben wij ook veel nieuwe artikelen tegen lage prijzen kom gerust langs.

Ontdek meer

Het Grachtenpand Culemborg

Het Grachtenpand is een landelijke woonwinkel met eigentijds stoere sobere oude en nieuwe woonaccessoires en meubels! Elke zondag geopend van 12-16 uur en 1 van de grootste landelijke woonwinkels van Nederland .

Ontdek meer

De Fabriekers vd Gelderlandfabriek

In de Gelderlandfabriek zijn op dit moment 7 werkplaatsen/ ateliers. Elk met een eigen expertise. Ze maken unieke kunst- design. Van tassen, tot keramiek en ook unieke ‘souvenirs’ van oude onderdelen van de voormalige meubelfabriek. Een bezoek meer dan waard!

Meer informatie

Stadsuurwerkmakerij By Jasper

Met passie en gevoel voor uurwerken restaureren en repareren zij van “zakhorloge tot staand horloge”. Pols- en zakhorloges hebben ook onderhoud nodig. Mechanische horloges hebben echter een andere onderhoudsbehoefte dan quartz horloges.

Meer informatie

…en heb je deze adresjes al ontdekt?