Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Met de fiets

Culemborg en de rest van de Betuwe kun je heel goed op de fiets ontdekken. Zo kan je in alle vrijheid genieten van de prachtige landschappen en de pittoreske dorpjes die Rivierenland te bieden heeft. Wij lichten hieronder een aantal locaties voor je uit waar je bijvoorbeeld een fiets kunt huren of waar je terecht kunt voor toeristische informatie!

 

Om het fietsen en daarmee een duurzame en gezonde leefstijl te bevorderen en extra leuk te maken, zijn een groot aantal winkels, horeca en musea in Culemborg aangesloten op de RingRing®-app. Met je Fietskilometers verzamel je ‘waarde’ die je bij de deelnemende bedrijven kunt inwisselen. Klik op het logo voor meer informatie  .

 

Toeristisch Informatie Punt (TIP)

Het Toeristisch Informatie Punt (TIP) van Culemborg is gevestigd in het stadhuis. Bij het TIP kun je terecht voor actuele informatie over de toeristische mogelijkheden in Culemborg en omstreken. Hier vind je gratis magazines, fietsroutes, TouristCards en nog veel meer! Openingstijden zijn maandag van 13.00 – 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 – 17.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie

Fietsverhuurpunten