Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Generic filters
Exact matches only

Deelnemen aan Culemborgklopt.nl

Over Culemborgklopt.nl

Culemborgklopt.nl is de officiële toeristische website voor Culemborg en omgeving en biedt de bezoeker het beste van Culemborg met tips voor overnachten, eten & drinken, bezienswaardigheden en winkelen. Ook fiets- en wandelroutes en een uitgebreide evenementenkalender ontbreken niet.

De website is ontwikkeld door het Bureau Toerisme (BT) in opdracht van gemeente Culemborg en in samenwerking met het Platform Recreatie en Toerisme (PRET) Culemborg.

Je online profilering

Culemborgklopt.nl is onderdeel van het netwerk van Bureau Toerisme. Met een profiel in de vrijetijdsdatabase Rivierenland sta je dus meteen op diverse regionale websites zoals Rivierenland.nl en in mobiele applicaties!

Een gratis basisvermelding biedt alleen ruimte voor adresgegevens. Met een uitgebreid profiel beschik je over ruimte voor eigen tekst, foto’s en video en een link naar je eigen website en social media. Bovendien kun je gratis arrangementen plaatsen bij je profiel en nemen we je mee in onze communicatie in onze sociale media. Op deze manier kun je jezelf dus uitgebreid profileren in diverse online kanalen.

Kosten

Een uitgebreid profiel op Culemborgklopt.nl en profilering binnen het netwerk van Bureau Toerisme kost slechts € 150,- per jaar. Je kunt je hiervoor opgeven via Bureautoerisme.nl of bellen met Bureau Toerisme op 088 6363 888.

Voorbeelden van profielen

Logement de Appelgaard
Achter de dijk van de rivier de Lek, vlakbij het historische stadje Culemborg, ligt verscholen tussen oude hoogstamboomgaarden ons ‘Logement de ...Lees meer
Culemborg
Meer informatie
Meer over Logement de Appelgaard
Jachthaven De Helling
Helling 2 4104 AE Culemborg Is dit jouw bedrijf?
Culemborg
Elisabeth Weeshuis Museum
Het is leuk in het weeshuis! Hoezo leuk in het weeshuis? Het was er toch erg streng en liefdeloos? Of had ...Lees meer
Culemborg
Meer informatie
Meer over Elisabeth Weeshuis Museum
De Gelderlandfabriek
Ontmoetingsplek. Broedplaats. Een gemeenschap in bedrijf. In een historisch pand. Laagdrempelig en Innovatief. Eerlijk en uniek!   ...Lees meer
Culemborg
Meer informatie
Meer over De Gelderlandfabriek

Over de Vrijetijdsdatabase Rivierenland

RBT Rivierenland beheert alle digitale informatie over de toeristisch-recreatieve mogelijkheden: points-of-interest (POI), routes, evenementen, arrangementen en praktische adressen. Vanuit de centrale vrijetijdsdatabase wordt deze informatie gepubliceerd op Rivierenland.nl, themawebsites en lokale websites (zoals Culemborgklopt.nl), apps voor smartphones (iPhone/Android) en gebruikt in diverse applicaties en koppelingen met derden. Vanuit de vrijetijdsdatabase leveren we bovendien data aan uitgevers van kranten, magazines, reisboeken en aan diverse toeristische websites, sociale media en appbouwers.

Uitbreidingen

Voor profilering op maat, zoals met specifieke vermelding op de homepage, onderdeel worden als ‘tip voor onderweg’ van een fiets- of wandelroute of andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Stichting Bureau Toerisme. We helpen je graag!

Meer informatie over promotiemogelijkheden vind je tevens op Bureautoerisme.nl.

Hoe werkt het?

Een profiel bestaat uit tekst, foto’s en adresgegevens met link naar je eigen website en sociale media. Wanneer je een profiel bij ons afneemt, lever je eenmalig teksten en foto’s aan. Na opmaak door onze webredactie zie je al snel je uitgebreide profiel terug onder de bijbehorende categorie (zien & doen, overnachten, eten & drinken, winkelen of informatie). Ook ben je meteen zichtbaar in de app.

NU AANMELDEN

PS: evenement aanmelden?

Wil je alleen GRATIS je evenement aanmelden? Maak een account aan en vul het evenementenformulier in! Met het account kun je niet alleen je evenementen toevoegen, maar ook je toegevoegde evenementen beheren. Mochten er wijzigingen zijn in het programma of andere relevante aanpassingen, dan kun je deze gemakkelijk toevoegen.