Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Eten en drinken

Wie eens echt culinair wil genieten, komt in Culemborg volop aan zijn trekken. Laat je verrassen door het veelzijdige aanbod van restaurants, (eet)cafés, brasseries en ijssalons. En in de zomer? Dan strijk je natuurlijk neer op een van de gezellige terrassen die onze historische stad rijk is.

Vind een restaurant dichtbij…

Tijdens Corona moeten we onze horeca sector blijven steunen! Je kan misschien niet meer tot laat dineren in een restaurant, maar gelukkig maken veel zaken het mogelijk om gerechten af te halen! Zo kan je toch nog lekker culinair genieten. Hieronder hebben we de lekkerste adresjes op een rij voor je gezet.

 

Tapperij de Poortwachter

Meer informatie

Bar Restaurant Una Volta

Meer informatie

La Trottola

Meer informatie

Eetcafé Den Tollensteghe

Naar het menu

Het Kasteeltje Culemborg

Naar het Menu

Grieks Restaurant Knossos

Naar het menu

Restaurant Andermaal

Meer informatie

Culinaire Kerst mee-neem menu's

Mochten de maatregelen er ook nog met Kerst zijn, dan kun je bij onderstaande restaurants alvast je Kerstmenu bestellen voor een onbezorgde Kerst thuis.

Het Huis van de Stad

Deze kerst dineren we waarschijnlijk thuis. Het Huis van de Stad biedt een Kerst-Meeneem-Menu aan, die je op 24 december kunt afhalen. Wat je nodig hebt is een kookpitje en een oven. Ieder bord krijgt genoeg decoratie om een feestelijk gerecht op hoog niveau te serveren.

Naar de menu's

Het Kasteeltje Culemborg

Kerst thuis vieren? Bij Het Kasteeltje Culemborg hebben ze alles voor je voorbereid.  Je hoeft alleen maar te bestellen en te genieten van de Feestdagen. De gerechten kun je zelf afhalen of  kunnen ook bezorgd worden.

Bestellen

Restaurant Andermaal

Alle heerlijke kerstgerechten in een MAKE AWAY Kerstbox van Andermaal om thuis te genieten van culinaire hoogstandjes. En het leukste is dat je deze kerstbox zelf samenstelt uit een aantal opties. Hou de website en socials van restaurant Andermaal in de gaten voor meer informatie en om te bestellen.

Meer informatie

Culinaire cadeau's voor de allerliefsten!

Liefde gaat door de maag, is het gezegde en daar zijn we het helemaal mee eens! Schenk je allerliefsten eens een lekkernij of cadeaubon van een lokale horeca. Hieronder een aantal suggesties!

Ontdek hieronder nog meer culinaire adressen in Culemborg!

Caatje aan de Lek

Je vindt Caatje aan de Lek bij fort Werk aan het Spoel. Caatje grilt en kookt met eerbied voor de natuur en gebruikt alleen de beste ingrediënten, liefst afkomstig uit de omgeving. Vanuit het restaurant heb je een prachtig uitzicht richting Culemborg en op het groene Amfitheater.

Meer info

Het Culemborgs Bakhuis

De geur van vers gebakken brood en banket komt je tegemoet zodra je het Culemborgs Bakhuis binnenstapt. Er worden hier lekkere broodjes en bijzondere koeken gemaakt van eerlijke en pure grondstoffen. En ben je benieuwd hoe het er in de bakkerij aan toe gaat? Vanuit de winkel en de Culemborgse Eetkamer kun je zo de bakkerij inkijken.

Meer info

Coffee to go in Culemborg

Lekker aan de wandel? In Culemborg kun je op veel plekken voor onderweg goede koffie halen met wat lekkers. We lichten er een aantal voor je uit en wellicht ontdek je zelf nog meer! Onderstaande adressen liggen langs de mooiste routes, dus dat is dubbel zo leuk. Check de websites voor de openingstijden.