Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Generic filters
Exact matches only

Een dagje shoppen bij de leukste boetiekjes

In Culemborg kun je nog ouderwets en intiem shoppen in mooie boetiekjes in het hart van de stad, met gevarieerde en bijzondere collecties. Gastvrijheid en tijd voor jou als klant is daarbij vanzelfsprekend.

Onze Local Hero’s, vaak kleine zelfstandigen en lokale familiebedrijven, hebben passie voor hun vak en geven je altijd passend advies. We hebben die leuke en mooie boetiekjes, die nét dat beetje extra geven aan je dagje winkelen op een rij voor je gezet. Onze toppers vind je hieronder. Er zitten ongetwijfeld nieuwe en nog niet ontdekte pareltjes voor je tussen. Veel plezier met winkelen!

7

Charbeau lingerie

Hart voor lingerie

“Er is niets mooiers dan wanneer de klant weggaat met een tevreden glimlach.” volgens eigenaresse Angelina.

Sinds 2009 is de intieme lingeriezaak gevestigd in het 16-eeuws monumentaal pand ‘In den Keyser’. Service, kwaliteit, luxe en verwennen zijn kernwaarden die in deze ambiance volledig tot zijn  recht komt. Angelina en haar team verkopen een mooie collectie lingerie en herenondergoed en accessoires.

De klant, privacy en je veilig voelen staan hier echt centraal. De pashokjes zijn daarom ruim van opzet en hebben een lampje, zodat je kunt aangeven als je advies en/of hulp nodig hebt. Er hangen voor het gemak ook badjassen. Even tijd en aandacht voor jezelf en een lekkere kop koffie, maken een bezoek aan Charbeau Lingerie tot een belevenis, waar je graag naar terug gaat.

Markt 13

13

Fashion Whouse

ontdek je mooiste zelf

“Wat een vrolijkheid en gastvrijheid, niks is te gek, je wordt perfect geholpen! Niks is raar… wederom weer geslaagd. Dank jullie wel voor de geweldige shop ervaring!” – review van een klant.

Hierboven staat precies waar Fashion Whouse voor staat. In het unieke pand op het terrein van molen De Hoop voel je je meteen thuis en veilig. Hun visie? Iedereen kan er geweldig en trendy uitzien, ongeacht je maat.

Het Jach 7b

 

en er is nog meer

In de binnenstad van Culemborg zijn er de vele zelfstandige kleine boetieks ook een aantal bekende modehuizen te vinden. We zetten ze hieronder op een rijtje:

 

Ontdek nog meer leuke tips!

Naast mooie boetiekjes zijn er ook heel veel andere winkels te vinden in de centra van Culemborg. De meesten zijn gevestigd in het hart van de stad; de historische binnenstad, waar ook gezellige terrasjes, cultuur en nog veel meer ingrediënten zorgen dat je er een leuke dag kan beleven.

Winkelen bij lokale ondernemers in Culemborg

 

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van wat er te doen is in de binnenstad van Culemborg? Volg dan Binnenstad Culemborg op Instagram of Facebook.

Volg ons op Instagram  Volg ons op facebook