Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Stichting Stadsgidsen Culemborg

Sleutelbloem 67

4102 VC

Culemborg

Plan je route

  • Enthousiaste stadsgidsen
  • Interessante verhalen over Culemborg
  • Bewonder groene doorkijkjes

De vrijstad Culemborg met zijn middeleeuws stratenplan is een bezoek zeker waard. Enthousiaste stadsgidsen laten je tijdens een stadswandeling door Culemborg kennis maken met het oude centrum en vertellen interessante verhalen.

Niet alleen het prachtige stadhuis en het weeshuis, maar ook de unieke stadsmuur, de opvallende synagoge en groene doorkijkjes zijn te bewonderen. De wandelingen zijn gedurende het hele jaar voor elke dag van de week te bespreken.

Stichting Stadgidsen Culemborg biedt het volgende aan:

  • Stadswandelingen onder leiding van een gids. Duur 1,5 uur. In overleg kan een kortere rondleiding verzorgd worden.
  • Gratis stadswandeling Culemborg op de eerste zaterdag van de maanden april t/m oktober. Vertrek om 11.00 uur vanaf het Elisabeth Weeshuis (Herenstraat 29). Duur 1,5 uur. Kijk in de evenementenkalender voor de verschillende data.
  • Stolpersteinewandeling eind april/begin mei met een gids voor individuele deelname. Hiervoor vragen wij een kleine bijdrage.

Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen:

Welkom in Culemborg!

Ontdek de geschiedenis van de stad en haar stadsmuren of maak prachtige fiets- en wandeltochten in de omgeving.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.