Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Generic filters
Exact matches only

Viering Internationale Vrouwendag 2020

8 maart 2020 van 13:00 - 17:30 uur

Multatulilaan 3

4103NM

Culemborg

Internationale Vrouwendag wordt sinds 1912 in Nederland gevierd met het doel aandacht te vragen voor thema’s zoals economische zelfstandigheid, empowerment, seksueel geweld, zorg en arbeid, discriminatie en racisme. In Culemborg is deze viering sinds enkele jaren een begrip, de organisatie is in handen van vele vrijwilligers van verschillende nationaliteiten.

Stichting De Interculturele Vrouwen Culemborg. lees DIVC, wil alle vrouwen in Culemborg en omgeving verbinden en een bijdrage leveren aan het vergroten van de sociaal-culturele samenhang. Interculturele samenwerking is een noodzakelijke voorwaarde voor het ontstaan van een evenwichtige, welvarende en gezonde samenleving. Onze activiteiten zijn er voor vrouwen van alle leeftijden uit westerse- en niet westerse culturen die zichzelf willen ontwikkelen op sociaal- en maatschappelijk gebied. DIVC vindt het vanzelfsprekend dat iedereen kan meedoen, ongeacht cultuur, etniciteit, religie of opleiding.

Wij sluiten ons voor de 8 maart viering 2020 van de internationale vrouwendag aan bij het landelijk thema Vrijheid dat is opgenomen in de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals): “Vrijheid” is niet voor iedereen vanzelfsprekend voor de aanpak van DIVC betekent dit dat Vrijheid van vrouwen niet onderhandelbaar dient te zijn maar een vanzelfsprekendheid!

We willen vrouwen op 8 maart laten proeven aan hoe Vrijheid eruit kan zien en dit ook te voelen. Dit doen we door een programma aan te bieden om vrouwen Vrijheid te laten ervaren en daar hoort natuurlijk ook muziek, dans en een food en non-food markt met exotische hapjes en diverse artikelen bij.

We vieren VRIJHEID vieren met optredens, eten, drinken, muziek, workshop en een markt met info en spullen.Vanaf 12:30 uur inloop!Toegang vrij, markt en consumpties tegen betaling, geen pin! De locatie is wederom de foyer van ORS Lek & Linge aan de Multatulilaan 3 in Culemborg (naast het zwembad!). Maak kennis met DIVC, sluit je bij ons aan! Wil je meer weten over het definitieve programma, kijk op: www.divc.info. Hier lees je ook alles over onze andere activiteiten. Heb je vragen voor ons, wil je in contact komen, stuur een mail naar welkom@divc.info


Lees meer
Delen: