Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Generic filters
Exact matches only

Proeverij

3 november 2019 van 11:00 - 17:00 uur

Oude Vismarkt 4

4101 CA

Culemborg

Zondag 3 november wordt er weer door de leden van Bewust Culemborg een Proeverij georganiseerd. Dit bruisende en gezellige event is gericht op persoonlijke groei, duurzaamheid en gezondheid. Kom kennismaken met lokale ondernemers op het gebied van yoga, meditatie, ergonomische werkplekken, zorg voor jonge ouders, coaching, ook met dieren, tai chi en nog veel meer. En laat je van 11.00 – 17.00 uur inspireren bij de vele workshops en lezingen! De entree bedraagt € 2,50 voor een volwassene (incl. de lezingen en workshops)

De Proeverij is voor iedere Culemborger die beter in zijn vel wil komen te zitten. Voor de Culemborger die meer wil weten over duurzaamheid of die zich op andere gebieden van welzijn en persoonlijke groei wil laten inspireren. In Culemborg zijn ruim honderd ondernemers aangesloten bij het netwerk Bewust Culemborg. Zij laten deze dag aan jong en oud zien dat bewustzijn op een concrete manier bijdraagt aan je gezondheid en je geluk.

Het huis van de stad aan de Oude Vismarkt 4, 4101 CA in Culemborg bruist die 3e november van de activiteiten. Er zijn ieder uur meerdere workshops en lezingen en bij de standjes op de gezellige, overdekte markt kun je kennismaken met de bewuste Culemborgse ondernemers en waar je leuke producten kunt aanschaffen. Volg ons in aanloop naar de Proeverij via de website, pers en social media!


Lees meer