Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Generic filters
Exact matches only

PopQuiz

14 december 2019

Herenstraat 29

4101 BW

Culemborg

Met de popquiz testen wij aan de hand van open vragen, videofragmenten en geluidfragmenten de kennis van de popmuziek in de breedste zin van het woord. Dit maakt de quiz een feest van herkenning voor alle leeftijden! Allerlei soorten popmuziek van de afgelopen decennia passeren de revue.

Bibliotheek Rivierenland organiseert samen met De Gelderlandfabriek een unieke Popquiz in kerstsfeer. Muziekliefhebbers die hun kennis willen testen, kunnen dit doen in een popquiz met live-muziekbegeleiding door coverband Vince Vega.

De popquiz wordt op individuele basis of als team gespeeld en bevat veel kennisvragen over de periode van 1960 tot 2015. Verder is er een ronde intro’s en albumhoezen en Vince Vega begeleidt live o.a. een ronde met intro’s en eendagsvliegen. Vince Vega Vince Vega is een eigenzinnige Betuwse coverband met een eigen kijk (én geluid!) op het coveren van populaire, maar vooral ook van minder voor de hand liggende nummers.

De vier muzikanten, afkomstig uit verschillende muziekstijlen en diverse bandjes, hebben elkaar in 2006 gevonden in Culemborg. Voor het winnende team is per teamlid een muziekbon van € 10,00.


Lees meer
Delen: