Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Generic filters
Exact matches only

Koningsdag Culemborg 2024

27 april 2024 t/m 27 april 2024 van 08:30 - 17:00 uur

Binnenstad Culemborg

4101CX

Culemborg

Programma Koningsdag 2024 🎉🇳🇱
De feestelijke viering van Koningsdag 2024 in Culemborg komt eraan! Achter de schermen wordt hard gewerkt om ervoor te zorgen dat deze speciale dag onvergetelijk wordt voor iedereen.
Het programma zit vol leuke activiteiten voor alle leeftijden. Op de Markt vind je een spectaculaire goochelaar die jong en oud zal verbazen met zijn trucs. Daarnaast is er een gigantische stormbaan voor de avontuurlijke bezoekers die wel van een uitdaging houden. Voor de jongste feestgangers is er een kleurrijk springkussen op de Varkensmarkt, waar ze naar hartenlust kunnen spelen.
Verder zijn er gezellige marktkraampjes met lokale lekkernijen, muziekoptredens van talentvolle artiesten en andere verrassende activiteiten verspreid over de stad. Deze dag belooft een mix te worden van magie, avontuur en plezier voor het hele gezin.
We nodigen je uit om deel te nemen aan deze bijzondere viering van Koningsdag in Culemborg. Jouw aanwezigheid, enthousiasme en steun dragen bij aan een onvergetelijke dag die nog jaren in onze herinnering zal blijven!
Ga naar https://www.culemborgenoranje.nl/ voor het totale programma van Koningsdag in Culemborg 🎉🇳🇱

Lees meer
Delen: