Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Geniet van een heerlijke avond uit met SterkWater

2 september 2021 t/m 19 september 2021 van 18:00

Noodweg 2

4121 KK

Everdingen

Beleef de verhalen en ontdek de geschiedenis van dit UNESCO werelderfgoed uit 1841. Proef de op het fort gebrouwen speciaalbieren van Duits&Lauret of geniet van een goed glas wijn. Wil je nog iets langer genieten? Dan kun je zelfs blijven slapen op de camping!

Geniet van een 5-gangen diner, bereid met liefde en speciaal ontworpen op basis van de verhalen van Fort Everdingen. En van een volledig drankarrangement, er zijn heerlijke wijnen, bieren en mocktails geselecteerd bij het menu. Beleef een echte avond uit op Fort Everdingen. Wandel mee en ontdek de verhalen van dit bijzondere UNESCO werelderfgoed! Iedere avond is er live muziek.

De kosten bedragen € 84.95 (een 5-gangendiner inclusief drankarrangement, koffie/thee en een avond met muziek en beleving).


Lees meer
Delen:

Welkom in Culemborg!

Ontdek de geschiedenis van de stad en haar stadsmuren of maak prachtige fiets- en wandeltochten in de omgeving.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.