Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Dameshandwerk, een theatervoorstelling op locatie

11 september 2021 van 12:00 - 18:00 uur

Park bij Kasteeltuin, ingang Het Voorburg

4101 KK

Culemborg

Humoristische voorstelling bij de Kasteeltuin/Voorburg

Eindelijk is het zover, na twee keer uitstel gaat Stichting Kunstprojecten Culemborg (KuCu) helemaal los met de voorstelling Dameshandwerk van de Franse toneelschrijver Jean-Claude Danaud. Kolderiek locatietheater in het park naast de kasteeltuin aan Het Voorburg. Drie dames ontmoeten elkaar bij een bank in het park, waar ‘De Weduwe’ het wel en wee van haar dorpsgenoten in de gaten houdt. Sofie roept haar hulp in, ze heeft een groot probleem. Welk probleem? Hulp waarvoor?

Ook juffrouw Stevens, die liefdadigheidswerk doet, komt langs, maar zij is vooral op zoek naar de ‘ware’ liefde. Drie verschillende persoonlijkheden met verschillende belangen, dat kan niet goed gaan! Of toch wel?

Regie: Robbert Baars, spelers: Lillian Hennekens, Linda Kleverlaan, Anita van Os, productie: Nelke Uding.

Stichting Kunstprojecten Culemborg (KuCu) speelt de kolderieke theatervoorstelling Dameshandwerk op locatie Het Voorburg (in het park naast de kasteeltuin), op 11 september om 12.00, 14.00 en 16.00 uur. Kaarten € 7,50 via de website.


Lees meer
Delen:

Welkom in Culemborg!

Ontdek de geschiedenis van de stad en haar stadsmuren of maak prachtige fiets- en wandeltochten in de omgeving.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.