Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Generic filters
Exact matches only

๐‚๐‹๐Œ๐๐‘๐† ๐‚๐ก๐ซ๐ข๐ฌ๐ญ๐ฆ๐š๐ฌ ๐„๐ฑ๐ฉ๐ž๐ซ๐ข๐ž๐ง๐œ๐ž

Culemborg in kerstsferen tijdens de CLMBRG Christmas Experience

Het is bijna kerst en hier gaat de binnenstad van Culemborg op inspelen. Op zaterdag 18 december is er van 12:00 tot 17:00 uur van alles te beleven in de binnenstad; van een bezoek van de Kerstman tot instore acties.

Activiteitenย 

Gedurende de dag kun je van alles tegenkomen in de binnenstad. Zo komt bijvoorbeeld het orgel langs, wordt er gezongen op straat, kan je met de Kerstman op de foto en kun je een lekker glaasje glรผhwein of warme chocolademelk halen bij de hostesses die rondlopen.

Instore actiesย 

De ondernemers van de winkels, horeca en cultuur hebben ook acties en activiteiten bedacht. In maar liefst 39 ondernemingen is er wat te doen/te krijgen. Krijg bijvoorbeeld make-up advies, grabbel voor korting, maak je eigen kerstversiering en nog veel meer.

Kerstkaarten voor ouderenย 

Aan de eenzame ouderen van ElkWelzijn is ook gedacht. Bij Bar Brasserie Streek kunnen kinderen hun eigen kerstkaart maken welke bezorgd zal worden bij de ouderen. De kinderen een leuke activiteit, de ouderen een nog mooiere kerst.

 

 

Overzicht instore acties

Tijdens de Christmas Experience, vinden er ook op locatie bij diverse ondernemers leuke activiteiten plaats en/of bieden ze een speciale actie aan. Hieronder een overzicht.

Wat is jouw Kerstwens dit jaar?

Nelson schoenen - Rad van Fortuin

Beijer Schoenen - maak je eigen Kerstfoto!

Dierenspeciaalzaak van Diรซn - Goody bag

Kulenborgse Bierhandel -proef!

De Familiefabriek - maak een Kersthanger

Things&Things - ontvang leuke cadeau's!

Klik op de foto voor de flyer