Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De Fransche school – Clean Pete | Fransche zomer aan het Spoel – Zaterdag 24 juli

24 juli 2021

Goilberdingerdijk 40

4106 LC

Culemborg

Tijdens de eerste lockdown van 2020 begonnen Loes en Renee van Clean Pete met het hertalen van hun lievelingsliedjes. In de thuisstudio van Anne Soldaat werden deze nummers opgenomen en ontstond er een akoestisch getoonzette plaat met meerstemmige Nederlandstalige zang. Met z’n drieën creëerden ze de plaat “Er is mij verteld”, een cd met hertaalde lievelingsnummers uit de popgeschiedenis die ze nu eindelijk voor jullie kunnen spelen!

Geen zomerse festivalvibe zonder een heus voorprogramma en dat zijn in dit geval niemand minder dan het Culemborgs liedjesduo Lies&Saar. Je kunt ze dus kennen! Overigens ook als je van buiten Culemborg komt, want de dames speelden al bij ‘M’ van Margriet van der Linden, Tijd voor MAX en op het podium van het Betty Asfalt Complex in Amsterdam.

Fransche Zomer aan het Spoel is een samenwerking tussen Werk aan het Spoel, De Fransche School en Caatje aan de Lek, ondersteund door het Kickstart Cultuurfonds en Cultuurfonds Culemborg (waarvoor onze oneindige dank). Natuurlijk hopen we op een langdurige samenwerking van mooi zomertheater aan het Spoel, dus dit eerste jaar zijn we zo mogelijk extra blij met elk verkocht ticket als blijk dat jullie ons enthousiasme delen. Mooie zomer gewenst!

> Tickets voor de locatie Werk aan het Spoel worden niet retour genomen of geruild. Met het vertrouwen op jullie begrip.

 


Lees meer
Delen:

Welkom in Culemborg!

Ontdek de geschiedenis van de stad en haar stadsmuren of maak prachtige fiets- en wandeltochten in de omgeving.

COVID-19: Wij adviseren de op dat moment geldende richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen bij een bezoek aan onze streek. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende locatie die u wilt bezoeken voor actuele informatie.