Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zomer in Culemborg

Op deze pagina lichten we leuke tips en activiteiten in Culemborg uit, die op dat moment actueel zijn.

Zomertips in Culemborg

Deze zomer vinden er verschillende leuke activiteiten plaats in Culemborg voor jong en oud. Hieronder lichten we ze uit! Zo rijden er op verschillende weekenden in juli en augustus fietstaxi’s, spelen er elk weekend straatmuzikanten in de binnenstad en worden er heel wat toffe activiteiten georganiseerd voor kinderen en families.

Deze zomer hoef je je niet te vervelen!

 

Schuilen – onderduik in Culemborg ’40-’45

Tot en met 3 januari 2021 is in het Elisabeth Weeshuis Museum de tentoonstelling Schuilen – onderduik in Culemborg 40-45 te zien. Maanden speurwerk leidden tot een overzicht van Culemborgse onderduikplekken.

Meer informatie

Zing mee met straatmuzikanten

Deze zomer is het extra gezellig in de binnenstad van Culemborg! Elke zaterdag in de zomermaanden juli en augustus, wordt de binnenstad van Culemborg gevuld door muziek van wisselende en talentvolle straatmuzikanten.
Meer informatie

Kom de 'Wasch' doen

We doen de wasch! Help je mee? In de prachtige binnentuin van het Elisabeth Weeshuis Museum staan teil, wasbord, zeepkloppper en stamper voor je klaar om lekker met sop te kliederen. 
Kom ook de Wasch doen

Lekker vies worden mag

Kinderen in Culemborg kunnen spetteren en klauteren in een van de vele speeltuinen die Culemborg rijk is. Bijvoorbeeld in natuurspeeltuin Bolderburen, natuurspeeltuin de Tuinpiraat, speeltuin De Heuvel. Kom ook spetteren met het nieuwe waterspeelwerk in Bomedikke langs de Oostersingel.
Kom lekker spelen

Ritje met de fietstaxi

ZOMERPROMOTIE: RITJE MET DE FIETSTAXI Deze zomer verrassen de ondernemers van de binnenstad, bewoners en toeristen met een ritje met de fietstaxi. Gedurende vier weekenden in juli en augustus zal de fietstaxi op zaterdag en zondag je van en naar de binnenstad van Culemborg brengen.
Reserveer je plek

Heb jij al zo'n tas?

Ondernemers en culturele instellingen in de binnenstad van Culemborg bedanken hun klanten met een unieke duurzame katoenen tas. Veel ondernemers koppelen er ook een leuke actie aan. Vraag ernaar en wellicht is dit de eerste tas uit je CLMBRG collectie.
Ik wil ook zo'n tas!

Vakantieparadijs in de stad

Kom jij samen met je ouders de zomer vieren op Camping Noord? Het noord gedeelte van de Gelderlandfabriek is van 19 juli t/m 23 augustus namelijk omgetoverd tot een eigenwijs vakantieparadijs. Bouw de hoogste zandkastelen, racen op de mega-racebaan en versla je vader met een potje badminton of jeu de boules.
Boek je ticket

Coronaconcerten

In de monumentale kerken in Culemborg worden 20 Coronaconcerten georganiseerd.

Meer informatie