Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Op stap in Culemborg

Heerlijk genieten van de natuur, gezellig op de terrasjes zitten, lange fiets- en wandeltochten maken... wie verlangt er niet naar. Nu we steeds meer mogen, is het tijd om weer te genieten! We zetten een aantal tips op een rij, maar kijk gerust rond op deze website en ontdek wat er zoal nog meer te doen is in en rondom Culemborg.

Ontdek de mooiste fietsroutes

Op Stap met Rhijn

Ontdek Rivierenland met gratis puzzeltochten voor het hele gezin. Wandelen is dit jaar ongekend populair geworden. Wil je een leuke route wandelen en meteen wat wijzer worden? Ben je benieuwd naar de relatie van Rivierenlanders met water? Ga dan mee op stap met Rhijn!

Meer informatie

Download ook de app ‘Op stap met Rhijn’ en haal het bijbehorende boekje op bij het TIP in Culemborg!

Maak een mooie wandeling

Geniet van het heerlijke lenteweer tijdens de meivakantie! In de Culemborg en omstreken vind je prachtige wandelingen door rustige gebieden waar je uitstekend de drukte kunt vermijden. Helaas is de horeca gesloten, dus houd daar rekening mee!

Ontdek De Nieuwe Hollandse Waterlinie

Podcast: het geheim van het water

Beluister de podcast hier

Onderwaterpad kids

Ben jij de waterbaas?

Jan Blankenroute

Meer informatie

Download de app ‘Heroes of the Sky’

Tijdens de Tweede Wereldoorlog waren rivieren als de Rijn en de Waal belangrijke navigatiemiddelen voor de vliegtuigen die op weg waren om Duitsland te bombarderen. Er zijn dan ook zware luchtgevechten boven de regio geleverd. Wie zijn er gesneuveld in de Bommelerwaard en waar zijn ze begraven? De app ‘Heroes of the Sky’ geeft antwoord op dit soort vragen. Je kunt de app downloaden via de App Store en de Google Play Store.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app

Welkom in Culemborg!

Ontdek de geschiedenis van de stad en haar stadsmuren of maak prachtige fiets- en wandeltochten in de omgeving.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.