Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Eropuit in Culemborg

Maak een mooie wandeling

Trek een warme jas aan en ga lekker naar buiten. In de Culemborg en omstreken vind je prachtige wandelingen door rustige gebieden waar je uitstekend de drukte kunt vermijden. Helaas is de horeca gesloten, dus houd daar rekening mee!

Culemborgse Ommetjes

Nu al een begip in Culemborg. Een boekje uitgebracht door De Roos van Culemborg met ‘ommetjes’ die Culemborgers buiten de gebaande paden, tijdens corona, maken. Boekjes zijn te verkrijgen bij Boekhandel Tomey in de binnenstad en Supermarkt Plus, Giel Smits in winkelcentrum Parijsch. Hieronder een link naar extra ommetjes.

Maak ook een Culemborgs Ommetje

Leuk voor Kids

Ontdek De Nieuwe Hollandse Waterlinie

Autopuzzeltocht Nieuwe Hollandse Waterlinie

Bezoek de website

Speel de WaterlinieQuiz

Los je de puzzel op?

Online forten puzzelen

Meer informatie

Download de app ‘Heroes of the Sky’

Tijdens de Tweede Wereldoorlog waren rivieren als de Rijn en de Waal belangrijke navigatiemiddelen voor de vliegtuigen die op weg waren om Duitsland te bombarderen. Er zijn dan ook zware luchtgevechten boven de regio geleverd. Wie zijn er gesneuveld in de Bommelerwaard en waar zijn ze begraven? De app ‘Heroes of the Sky’ geeft antwoord op dit soort vragen. Je kunt de app downloaden via de App Store en de Google Play Store.

logo app store iphone bloesemalert applogo play store bloesemalert app

Welkom in Culemborg!

Ontdek de geschiedenis van de stad en haar stadsmuren of maak prachtige fiets- en wandeltochten in de omgeving.

Belangrijk: Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus zijn de maatregelen in Nederland aangescherpt. Wij adviseren om de richtlijnen van het RIVM en de Rijksoverheid op te volgen. Raadpleeg ook altijd de website van de betreffende ondernemer voor actuele informatie.