Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De leukste herfsttips!

Op deze pagina lichten we leuke tips en activiteiten in Culemborg uit, die op dat moment actueel zijn.

Herfst!

Misschien vind je het wel jammer dat de zomer voorbij is, al heeft elk seizoen zo zijn eigen charmes. Als je je verheugd op lange herfstwandelingen in de natuur, genieten van de laatste zonnestralen op een verwarmd terras, kleinschalige en intieme activiteiten of gezellig wilt winkelen in een van de bijzondere winkeltjes die we rijk zijn. In Culemborg kan het allemaal ‘Corona-proof’, zonder hordes mensen om je heen. Waar verheug jij je op? We zetten hieronder de leukste herfsttips op een rij en maken van de herfst het leukste seizoen om Culemborg te bezoeken.

Kunstroute Culemborg 5 jaar!

In het weekend van 10 en 11 oktober 2020 vindt Kunstroute Culemborg voor de vijfde keer plaats. 50 kunstenaars tonen hun kunstwerken op diverse locaties in de binnenstad van Culemborg.

Meer informatie

3 Tips voor september

Warme klanken in de binnenstad!

Na een muzikale zomer, wordt ook de nazomer vergezeld door warme klanken van diverse straatmuzikanten in de binnenstad. Op zaterdag 26 september treedt Willem Hendrikse op.
Meer informatie

LekArt Jong Talent

Twee jonge aanstormende talenten hebben een cross-over gecreëerd tussen geluidskunst en dans. Het resultaat hiervan wordt, samen met werk van andere jonge talenten, getoond tijdens LekArt Jong Talent op zaterdag 26 & zondag 27 september.
Kom je verbazen!

Pluk de stad!

In Culemborg staan veel ‘eetbare bomen’ in de openbare ruimte. Walnoten, appels, peren e.d. zijn er in over­vloed die je gratis mag plukken en rapen. September en oktober zijn de oogstmaanden bij uitstek.
Download de kaart

Schuilen – onderduik in Culemborg ’40-’45

Tot en met 3 januari 2021 is in het Elisabeth Weeshuis Museum de tentoonstelling Schuilen – onderduik in Culemborg 40-45 te zien. Maanden speurwerk leidden tot een overzicht van Culemborgse onderduikplekken.

Meer informatie

Klompenpaden in en rondom Culemborg

Ontdek het mooie buitengebied van Culemborg. Wandelen door een waterrijk gebied, door landschapsparken en over historische gronden. De afwisseling van cultuur en natuur bepaalt hier de sfeer. Klompen aan, rugzak op en gaan!