25ste editie Culemborg Blues

05 juni 2018

Dit jaar vindt op 24 en 25 augustus de 25ste editie plaats van Culemborg Blues in het historische centrum van Culemborg. Vanwege het jubileum en het feit dat dit jaar gevierd wordt dat Culemborg 700 jaar stadsrechten heeft, is aan het festival eenmalig een extra dag toegevoegd.

Op het hoofdpodium aan de voet van het oude stadhuis spelen op vrijdagavond onder andere Popa Chubby (USA) en ook The Kings Rhythm Crew met als speciale gasten Matt Schofield (UK) & Matt Taylor.

Op zaterdag spelen, net als andere jaren, ongeveer 25 bands en artiesten verdeeld over 6 podia. Een aantal optredens vindt binnen plaats. Er is een gevarieerd programma met onder andere The Devon Allman Project (USA), King King (SCO), Albert Cummings (USA),  Band Of Friends en The Etta James Experience. Ook is er weer ruimte voor het Kids in the Blues project.

Kids In The Blues -Rob Van Dalen -0424

Fotografie: Rob van Dalen

Het volledige programma is te vinden op www.culemborgblues.nl. Op de site worden ook het blokkenschema en de links naar de Culemborg Blues-app gepubliceerd. Er is ook praktische informatie te vinden over parkeerplaatsen en overnachtingsmogelijkheden zoals bed & breakfasts, campings en camperplaatsen.

De toegang is gratis! 

Overnachtingsmogelijkheden

In en rondom Culemborg zijn er een aantal sfeervolle overnachtingsmogelijkheden te vinden. Klik hier voor een overzicht.

Speciaal voor de bluesgangers die willen overnachten heeft Camping De Rotonde in Enspijk een bluesarrangement samengesteld, geldig tijdens Culemborg blues op 24 en 25 augustus. Bekijk het arrangement

 • Camping De Rotonde

  Camping De Rotonde

  Enspijk

 • Stadscamping De Helling

  Stadscamping De Helling

  Culemborg

 • Fort Everdingen

  Fort Everdingen

  Everdingen

 • Bed & Breakfast Landgoed De Geer

  Bed & Breakfast Landgoed De Geer

  Culemborg

 • Bed & Breakfast Lots4u

  Bed & Breakfast Lots4u

  Culemborg

 • B&B Belcampo

  B&B Belcampo

  Culemborg

 • BB Jo & El

  BB Jo & El

  Culemborg

 • B&B De Gasterije

  B&B De Gasterije

  Culemborg

 • Onder de Moerbeiboom

  Onder de Moerbeiboom

  Culemborg

 • Parc Beaugarde

  Parc Beaugarde

  Culemborg

Meer informatie

Klik op het tegeltje voor meer informatie over de artiesten die optreden tijdens Culemborg Blues. 

 • Culemborg Blues 24 aug - 25 aug

  Culemborg Blues

  Culemborg Blues is een bluesfestival dat jaarlijks in Culemborg plaatsvindt in het laatste weekend van augustus.

  Culemborg

Dit jaar vindt op 24 en 25 augustus de 25ste editie van Culemborg Blues plaats in het historische centrum van Culemborg. Vanwege het jubileum en het feit dat dit jaar gevierd wordt dat Culemborg 700 jaar stadsrechten heeft, is het aan het festival eenmalig een extra dag toegevoegd.