Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Generic filters
Exact matches only

Culemborg klopt!

Generic filters
Exact matches only

Ontdek en beleef Culemborg

Culemborg staat bekend om haar rijke geschiedenis, prachtige architectuur en culturele events. Geniet van een drankje op het terras in de eeuwenoude binnenstad, bezoek een museum of ga met jouw kind op ontdekkingstocht. Culemborg ligt ook naast diverse natuurgebieden waar je kunt wandelen en fietsen. Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, kunst of buitenactiviteiten, er is voor elk wat wils in Culemborg.

Combineer jouw bezoek met een evenement of activiteit in Culemborg! Bekijk onze agenda voor aankomende evenementen en activiteiten.

Over Culemborg

Van een bescheiden handelsstad langs de Lek heeft Culemborg zich door de eeuwen heen ontwikkeld tot een bruisende stad in de Betuwe, waar een vrije en levendige sfeer heerst en waar veel te beleven valt. Ontspannen winkelen, culinair genieten, het ervaren van cultuur en het bewonderen van historische gebouwen… in Culemborg is het allemaal mogelijk.

Lees meer

Wat te doen in Culemborg

Vintage & Design

Ontdek vintage en design in het hart van Culemborg. De charmante straatjes herbergen unieke winkels met een mix van retro en modern. Vind bijzondere meubelstukken en kunstwerken met een verhaal.

Lees meer

Hier wil je slapen

B&B Jo & El
Meerkikkerstraat 7 4105 SC Culemborg Is dit jouw bedrijf?
Culemborg
Camperplaats Camping De Helling
Kom gezellig kamperen aan het water bij camping De Helling in Culemborg! Camping De Helling biedt 20 verharde camperplaatsen. De camping ...Lees meer
Culemborg
Meer informatie
Meer over Camperplaats Camping De Helling
Jachthaven De Helling
Helling 2 4104 AE Culemborg Is dit jouw bedrijf?
Culemborg
Logement de Appelgaard
Achter de dijk van de rivier de Lek, vlakbij het historische stadje Culemborg, ligt verscholen tussen oude hoogstamboomgaarden ons ‘Logement de ...Lees meer
Culemborg
Meer informatie
Meer over Logement de Appelgaard

Events & Activiteiten

Combineer jouw bezoek met een evenement of activiteit in Culemborg! Bekijk onze agenda voor aankomende evenementen en activiteiten.

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van wat er te doen is in Culemborg?

Volg ons op Instagram  Volg ons op facebook