Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Generic filters
Exact matches only

Gids, Papier & Letters

Rosalie Lovelingpad 3

4103 VD

Culemborg

Plan je route

Voor een familiedag of een personeelsuitje verzorgt Mischa ten Kate een excursie in een regio of stad naar keuze. Mischa verdiept zich graag in geschiedenis en cultuur, en zoekt de mooiste plekken op en de verhalen die erbij horen.

Fietsen met gids
Een detail aan een gebouw, een verhoging in het landschap, een kunstwerk in de openbare ruimte: al deze elementen vertellen een verhaal. Na een zoektocht in boeken, archieven en op internet worden zo nodig ook deskundigen bevraagd. Zo ontstaan mooie routes met leuke weetjes door het prachtige rivierenlandschap van de Lek. Fietstochten duren ongeveer 3,5 uur.

Maatwerk excursies langs de Nieuwe Hollandse Waterlinie
Heb je zelf een idee voor een route? Laat het weten! Toeristische excursies met een ‘personal touch’. Kleine groepen dus aandacht voor je vragen. Deze exclusieve fietstochten zijn geschikt voor 2 tot 11 personen.

In overleg worden aanvullende (Betuwse) activiteiten, koffie/thee en lunch onderweg of een afsluitend diner geregeld.

Excursies in het Nederlands, Frans (Français) en/of Engels (English)
– met je familie
– met je team
– met vrienden of vriendinnen
– met je vriendenclub van de camping
– met je buitenlandse vrienden


Lees meer

Suggesties binnen deze categorie

Stichting Stadsgidsen Culemborg
De vrijstad Culemborg met zijn middeleeuws stratenplan is een bezoek zeker waard. Enthousiaste stadsgidsen laten je kennis maken met het oude ...Lees meer
Culemborg
Meer informatie
Meer over Stichting Stadsgidsen Culemborg
Voor een familiedag of een personeelsuitje verzorgt Mischa ten Kate een excursie in een regio of stad naar keuze. Mischa verdiept ...Voor een familiedag of een personeelsuitje verzorgt Mischa ten Kate een excursie in een regio of stad naar keuze. Mischa verdiept ...
Meer informatie
Meer over
Delen: