Mijn favorieten
Mobiel menu openklappen

Zoek hier in Culemborg Klopt

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Brasserie het Kasteeltje

  • Open keuken
  • Eigentijdse en huiselijke sfeer
  • Ontbijt, lunch én diner
  • Beschut terras

Het Kasteeltje is een prachtige plek om even bij te praten en te genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Nieuwsgierige aagjes kunnen live meekijken met de koks in de open keuken. Bij mooi weer is het ook goed toeven op het terras.

Brasserie Het Kasteeltje biedt een eigentijdse, huiselijke sfeer en een mooie maar toegankelijke kaart met de lekkerste gerechten voor ontbijt, lunch en diner. Het Kasteeltje is daardoor de perfecte plaats om samen met familie, vrienden of zakenpartners lekker bij te praten en te genieten van lekker eten en drinken.

Kom bij Het Kasteeltje borrelen of neem een kopje koffie met huisgemaakte cheesecake na het winkelen. Iets te vieren? Probeer dan vooral eens de High Wine of High Beer. Laat je verrassen met drie verschillende wijnen of bieren en bijpassende hapjes. Bij de brasserie houden ze van traditie, maar ook van unieke producten. Proef bijvoorbeeld eens het Vrijstadbier of de verse verveine thee.

Zodra het zonnetje schijnt, kun je ook neerploffen op het terras waar je lekker beschut kunt genieten van een goed glas en een goed gesprek. What you see is what you get bij Brasserie Het Kasteeltje. Ze hebben een open keuken. Kun je dus lekker zelf in de pannen roeren, inspiratie opdoen voor de keuken thuis of gewoon het nieuwsgierige aagje uithangen.


Lees meer

Hoe toegankelijk is deze locatie

Delen: