Deelnemen als ondernemer

Over Culemborgklopt.nl

Culemborgklopt.nl is de officiële toeristische website voor Culemborg en omgeving en biedt de bezoeker het beste van Culemborg met tips voor overnachten, eten & drinken, bezienswaardigheden en winkelen. Ook fiets- en wandelroutes en een uitgebreide evenementenkalender ontbreken niet.

De website is ontwikkeld door het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland in opdracht van gemeente Culemborg en in samenwerking met het Platform Recreatie EN Toerisme (PRET) Culemborg.

Je profiel

Culemborgklopt.nl is onderdeel van de vrijetijdsdatabase Rivierenland van het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland. Met een profiel in deze vrijetijdsdatabase Rivierenland sta je dus in één klap op diverse websites zoals Rivierenland.nl en in mobiele applicaties!

Een basisvermelding in de database biedt alleen ruimte voor adresgegevens. Met een uitgebreid profiel beschik je over voldoende ruimte voor eigen tekst, foto’s en video en een link naar je eigen website. Bovendien kun je gratis arrangementen plaatsen bij je profiel die worden opgenomen in onze websites en apps en nemen we je mee in onze communicatie in onze sociale media. Uiteraard kom je hoger in de rangschikking van het overzicht van shoppen, eropuit, eten & drinken of overnachten. 

"Met een profiel in de vrijetijdsdatabase Rivierenland sta je dus prominent op Culemborgklopt.nl EN Rivierenland.nl en profiteer je meteen van het volledige toeristische netwerk van het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland."

Voorbeelden profielen

 • Pension B&B De Appelgaard

  Pension B&B De Appelgaard

  Bed and Breakfast

  Culemborg

 • Elisabeth Weeshuis Museum

  Elisabeth Weeshuis Museum

  Museum

  Culemborg

 • Stadscamping De Helling

  Stadscamping De Helling

  Camping

  Culemborg

 • Willemien Eetwaar

  Willemien Eetwaar

  Brasserie/Lunchroom

  Culemborg

Hoe werkt het?

RBT Rivierenland beheert alle digitale informatie over de toeristisch-recreatieve mogelijkheden in de regio: points-of-interest (POI), routes, evenementen, arrangementen en praktische adressen. Vanuit de centrale vrijetijdsdatabase wordt deze informatie o.a. gepubliceerd op Rivierenland.nl, themawebsites, apps voor smartphones (iPhone/Android) en gebruikt in diverse applicaties en online widgets. Vanuit de vrijetijdsdatabase leveren we bovendien data aan uitgevers van kranten, magazines en reisboeken en aan diverse toeristische websites, sociale media en appbouwers.

Deelnemen

Een profiel op Culemborgklopt.nl en Rivierenland.nl is onderdeel van het BASISpakket van RBT Rivierenland en kost slecht € 150,- per jaar. Je kunt je hiervoor opgeven via Rivierenland.biz/basispakket of bellen met RBT Rivierenland op 088 6363 888.

Uitbreidingen

Voor een deelname op maat, zoals met specifieke vermelding op de homepage, onderdeel worden als ‘tip voor onderweg’ van een route of andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen. We helpen je graag!