Deelnemen aan Culemborgklopt.nl

Over Culemborgklopt.nl

Culemborgklopt.nl is de officiële toeristische website voor Culemborg en omgeving en biedt de bezoeker het beste van Culemborg met tips voor overnachten, eten & drinken, bezienswaardigheden en winkelen. Ook fiets- en wandelroutes en een uitgebreide evenementenkalender ontbreken niet.

De website is ontwikkeld door het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland in opdracht van gemeente Culemborg en in samenwerking met het Platform Recreatie en Toerisme (PRET) Culemborg.

Je online profilering

Culemborgklopt.nl is onderdeel van het netwerk van het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland. Met een profiel in de vrijetijdsdatabase Rivierenland sta je dus meteen op diverse regionale websites zoals Rivierenland.nl en in mobiele applicaties!

Een gratis basisvermelding biedt alleen ruimte voor adresgegevens. Met een uitgebreid profiel beschik je over ruimte voor eigen tekst, foto’s en video en een link naar je eigen website en social media. Bovendien kun je gratis arrangementen plaatsen bij je profiel en nemen we je mee in onze communicatie in onze sociale media. Op deze manier kun je jezelf dus uitgebreid profileren in diverse online kanalen. 

"Met een profiel in de vrijetijdsdatabase Rivierenland sta je dus prominent op Culemborgklopt.nl EN Rivierenland.nl en profiteer je meteen van het volledige toeristische netwerk van het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland."

JA, IK DOE MEE

Kosten

Een uitgebreid profiel op Culemborgklopt.nl en profilering binnen het netwerk van RBT Rivierenland kost slechts € 60,- per jaar. Je kunt je hiervoor opgeven via Rivierenland.biz/profiel of bellen met RBT Rivierenland op 088 6363 888.

Voorbeelden profielen

 • Logement De Appelgaard

  Logement De Appelgaard

  Culemborg

 • Elisabeth Weeshuis Museum

  Elisabeth Weeshuis Museum

  Culemborg

 • Stadscamping De Helling

  Stadscamping De Helling

  Culemborg

Over de Vrijetijdsdatabase Rivierenland

RBT Rivierenland beheert alle digitale informatie over de toeristisch-recreatieve mogelijkheden: points-of-interest (POI), routes, evenementen, arrangementen en praktische adressen. Vanuit de centrale vrijetijdsdatabase wordt deze informatie gepubliceerd op Rivierenland.nl, themawebsites en lokale websites (zoals Culemborgklopt.nl), apps voor smartphones (iPhone/Android) en gebruikt in diverse applicaties en koppelingen met derden. Vanuit de vrijetijdsdatabase leveren we bovendien data aan uitgevers van kranten, magazines, reisboeken en aan diverse toeristische websites, sociale media en appbouwers.

Uitbreidingen

Voor profilering op maat, zoals met specifieke vermelding op de homepage, onderdeel worden als ‘tip voor onderweg’ van een fiets- of wandelroute of andere mogelijkheden kun je contact opnemen met RBT Rivierenland. We helpen je graag!

Meer informatie over promotiemogelijkheden vind je tevens op Rivierenland.biz/deelname

Hoe werkt het?

Een profiel bestaat uit tekst, foto’s en adresgegevens met link naar je eigen website en sociale media. Wanneer je een profiel bij ons afneemt, lever je eenmalig teksten en foto’s aan. Na opmaak door onze webredactie zie je al snel je uitgebreide profiel terug onder de bijbehorende categorie (zien & doen, overnachten, eten & drinken, winkelen of informatie). Ook ben je meteen  zichtbaar in de app.

NU AANMELDEN

PS: evenement aanmelden?

Wil je alleen GRATIS je evenement aanmelden? Vul hier het evenementenformulier in!