Goilberdingerpad in wandelboekje campagne Gelderse streken

09 oktober 2017

Vanaf september van dit jaar is de najaarscampagne 'Ontdek het Gelderse goud... Kom wandelen in de Gelderse streken!' in volle gang. Tijdens deze campagne is er een wandelrouteboekje ontwikkeld, waar ook het Goilberdingerpad in staat. 

De campagne

Op geldersestreken.nl/wandelen staan twintig wandelroutes in de Gelderse streken. Deze routes zijn gratis te downloaden. Vanaf augustus zijn influencers op pad gegaan om inspirerend (beeld)materiaal te maken van deze wandelroutes. Allen wandelen zij acht routes die zij op verschillende manieren presenteren. Een vlogger-duo brengt in ongeveer twee minuten de hoogtepunten van de wandeling in beeld. De blogger schrijft inspirerende blogs over de routes, met daarbij de leukste tips voor onderweg. Een fotograaf laat de routes tot leven komen met prachtige beelden in een plog. Daarnaast gaan lokale wandelaars een route uit hun regio lopen, waarbij ze live gaan op Facebook.

Doordat er september is begonnen met het publiceren van de content ziet de kijker hoe het landschap in de Gelderse streken verandert van de kleurrijke zomer naar het goud van de herfst. Het Gelderse goud…

Wat is het Gelderse goud?

  • De bomen met de prachtige goudgele herfstbladeren;
  • Het goud van de historische kastelen, paleizen en musea;
  • Goudgele peren (september oogsttijd).

Bekijk het routeboekje hier: