Ervaar La Famiglia in Culemborg

01 november 2016

In het voorjaar van 2016 vonden in Culemborg de opnames van La Famiglia plaats. De serie is momenteel iedere zondagavond 23.10 uur op NPO 1 te bewonderen. Wil je La Famiglia in het echt ervaren? Dit zijn de locaties in Culemborg.

Culemborg wordt in de serie Lingedijk genoemd, en ook enkele beroemde locatie ondergingen een naamsverandering. Zo heet Grand Café de Horlogerie in de serie Restaurant Il Baffo, de belangrijkste locatie van de opnames.

Locaties in het centrum

locaties la famiglia

Locaties in Culemborg west

Vastleggen In Volledig Scherm 3-11-2016 112212

Let op: Niet alle locaties zijn te bezoeken. Soms betreft het privéwoningen of andere, niet voor publiek toegankelijke plekken. Wij verzoeken u hiermee rekening te houden..

Over La Famiglia

De dramaserie La Famiglia draait om een Italiaans-Nederlandse familie, voor wie de familie heilig is maar tegelijkertijd alles doet om een geheim veilig te stellen.

In de serie runt Marloes Esposito (Ariane Schluter) samen met haar man Salvatore (Hein van der Heijden) het Italiaanse restaurant Il Baffo (De Horlogerie). Het restaurant is 25 jaar geleden opgezet met 'een erfenis' van haar schoonvader Giancarlo (Gigi Savoia). In ruil daarvoor mogen haar schoonvader en diens zwager Pasquale (Gigio Morra) in de kelder van Il Baffo een incassobureau runnen. Dit zorgt regelmatig voor wrijving op de zaak en brengt dubieuze gasten over de vloer, waaronder bordeelhouder Joop (Frans van Deursen). De internationale cast werd aangevuld met inwoners van Culemborg.