Vrijstadfestival Culemborg

24 mei 2017

Het nieuwe Vrijstadfestival zet Culemborg op zaterdag 27 en zondag 28 mei op zijn kop. Culemborg is een echte cultuurstad en dat kan iedereen tijdens het laatste weekend van mei zelf komen beleven!

Twee dagen lang is er in de historische binnenstad, en op andere locaties door de stad, veel te bewonderen op het gebied van theater, kunst, muziek en dans. Optredens van professionele kunstenaars en amateurgezelschappen, jong en oud, hip en klassiek. Maar ook een gezellige trendy nostalgische markt met kleurrijke kramen en lekker eten en drinken. Het Vrijstadfestival is er voor iedereen.

Zaterdag 27 mei
14.00 tot 17.00 uur - biologische boerenstreekmarkt in Franse sferen
Kom naar de Varkensmarkt en dompel je onder in Franse sferen! Prikkel je zintuigen; laat de tijd los en laat je betoveren door de geuren, smaken, beelden en muziek.

Samen eten - Open lucht restaurant Sint Antonius
Aansluitend na de boerenstreekmarkt kun je om 17.00 uur heerlijk mediterraans dineren. Midden in Culemborg op het middeleeuwse plein aan de Varkensmarkt staan de tafels gedekt en de pullen bier en karaffen wijn klaar om er een geweldige avond van te maken. Tarief stempelkaart: €27,50- pp, €10,- kind 4 t/m 12jr, €0,- kind 0 t/m 3jr. Reserveer je plek via sintantoniusrestaurant@gmail.com of 06-42243277. Voorinschrijving (€2,50) bij Lekkers a/d Lek of De Roode Haen op de Varkensmarkt in Culemborg. Voor meer informatie: Samen eten - Open lucht restaurant Sint Antonius

Zondag 28 mei
12.00 tot 17.00 uur - Vrijstadfestival
De gezellige trendy nostalgische markt met kleurrijke kramen en lekker eten & drinken strijkt neer aan weerszijden van de historische Binnenpoort. De vele optredens van lokale talenten maken deze vrijstadmarkt tot een gezellig festival. Veel verschillende optredens en workshops die je laten kennismaken met de theaters, orkesten, koren, circussen, galeries, bands, muziekscholen, cursusaanbieders, acts en nog veel meer. Laat je verrassen door het diverse aanbod en doe mee.

Voor meer informatie: www.vrijstad-festival.nl