Escape room de Binnenpoort nu ook voor spannende kinderfeestjes

02 februari 2018

Escape room de Binnenpoort in het midden van het historisch centrum van Culemborg is nu ook de plek om een spannend kinderfeestje te houden voor kinderen vanaf tien jaar. Weet jij Tom de poortwachter om te kopen om de vrijstad Kuylenburg binnen te komen voor de schuldeisers je te pakken hebben?

Midden in het historisch centrum van Culemborg en vlakbij de echte Binnenpoort ga je zeshonderd jaar terug in de tijd. De beleving begint al bij binnenkomst met de mogelijkheid tot een hapje en een drankje in het horeca-gedeelte met de unieke oude muur van het pand. In de escape room zelf heb je echt het gevoel dat je voor de binnenpoort staat doordat de binnenpoort net echt lijkt.

Tijdelijke actie: Om te vieren dat je nu ook je kinderfeestje kunt vieren bij de Binnenpoort, krijgt elke kinderreservering onbeperkt limonade gratis!

Naast kinderarrangementen biedt de escape room diverse  arrangementen aan voor nog meer beleving. Zo kun je nadat je Tom de Poortwachter hebt overtuigd om je door te laten gaan samen met een stadsgids historisch Culemborg ontdekken tijdens een stadswandeling, lekker eten bij Tapperij-restaurant ‘De Poortwachter’ of meedoen met een wijnproeverij bij ‘Wijn en Verwonderen’.

Kijk voor meer informatie op: https://www.binnenpoort.nl