Lakes & Dutch Heritage Hop-on, Hop-off tour ook door Culemborg

11 augustus 2016

Nederland is bijzonder mooi, en haar vele historische locaties en meren zijn een bezoek meer dan waard.

Het wordt daarom hoog tijd dat de regio ten oosten en ten zuiden van Amsterdam veel toegankelijker wordt voor toeristen uit binnen- en buitenland. De Hop-on, Hop-off Lakes & Dutch Heritage tour brengt toeristen nu gemakkelijk naar deze regio, waaronder Culemborg, toe.

Stoppunten

De Hop-on, Hop-off tour rijdt van Amsterdam naar Weesp, Muiden, Naarden-Vesting, ś Graveland, Loenen a/d Vecht, Loosdrecht, Utrecht, Culemborg, Everdingen en Vianen. 

De tour doet behalve het historische Culemborg, ook de oversteek over de Lek, Werk aan het Spoel en Fort Everdingen aan. Van 9 augustus tot en met 10 oktober gaat de pilot van start. 

De deelnemers aan de tour kunnen op alle locaties uitstappen en weer opstappen. Alle Hop-on locaties dragen met hun locatie bij aan de beleving van de tour.

Tickets

Iedereen die wil deelnemen aan de tour koopt op www.hollandheritage.eu het kaartje van hun voorkeur. Een kaartje is er al vanaf € 25 per persoon, en een familieticket bedraagt maar € 60 voor vier personen.

Opbrengsten 

Naast de promotionele waarde van de Hop-on, Hop-off Lakes & Dutch Heritage Tour zullen er ook wekelijkse pr-acties worden georganiseerd over de mooie regio en haar verhaal. De tour is onderdeel van een groter programma dar ook fondsen werft en deelt met waardevolle initiatieven die bijdragen aan de beleving van de regio en het behoud van haar historische rijkdom. 10% van de netto opbrengsten wordt elk kwartaal beschikbaar gesteld aan projecten.

Voor meer informatie bezoek Hollandheritage.eu en Facebook.com/hollandheritage.eu