Nieuws, tips en blogs uit Culemborg

 • 5 leukste tips voor de voorjaarsvakantie in Culemborg

  15 februari 2019

  In de voorjaarsvakantie zijn er volop leuke activiteiten en evenementen in Culemborg. We hebben de vijf leukste tips op een rij voor je gezet. Woon je niet in het midden van Nederland? Niet getreurd, want op de meeste locaties zijn er ook na de voorjaarsvakantie geschikt voor een leuk dagje uit in Culemborg en omstreken.

  Lees meer
 • Kom zingen en klusjes doen in het weeshuismuseum: Leuk en leerzaam voor de hele familie

  07 februari 2019

  Hou je van zingen, dansen en klusjes doen, zoals het weesmeisje Annie? Kom dan in de krokusvakantie naar het Doe-Mee-Atelier van het Elisabeth Weeshuis Museum. Op woensdag 27 februari om 14.00 uur start het programma dat in het teken staat van het leven in het weeshuis. Natuurlijk bezoek je ook het museum en leer alles over het leven van de weeskinderen.

   

  Lees meer
 • Winnaars ''Win je winkel Culemborg'' openen nieuwe escape room kamer

  23 januari 2019

  Michel Rietveld en Bryan Klunder, de winnaars van ''Win je winkel Culemborg'' draaien vandaag precies een maand hun tweede kamer ‘’het moordonderzoek’’.
  Door het succes van de eerste kamer over de vroegere geschiedenis van Kuylenborg was al gauw het idee geboren nog een tweede kamer te realiseren met een spannender item in de latere Kuylenborgse geschiedenis...of wel..de hedendaagse geschiedenis...

  Lees meer
 • Ontdek bijzondere kleine exposities op bijzondere plekken in Culemborg

  17 januari 2019

  Op diverse bijzondere plekken in Culemborg tref je regelmatig kleine exposities aan die we graag onder de aandacht willen brengen en die je gemakkelijk kunt combineren met andere activiteiten in de stad, erbuiten of in de natuur. Hieronder een aantal tips voor januari, maar ook erna zijn er wisselende exposities en leuke activiteiten op deze bijzondere en soms verborgen plekken in Culemborg. Ontdek je ze met ons mee?

  Lees meer