Nieuws, tips en blogs uit Culemborg

 • Première The Secret Agent in de Gelderlandfabriek Culemborg

  21 februari 2018

  Het heeft bijna een eeuw geduurd, maar eindelijk is er een Nederlandse vertaling van het theaterstuk The Secret Agent van de Pools-Engelse auteur Joseph Conrad uit 1923. Het stuk illustreert de waanzin van het terrorisme en is ook nu nog beangstigend actueel. De première van The Secret Agent, vertaald door Ron Bijnen en in een regie van Izabela Pacholec, is op 9 maart 2018 in de Gelderlandfabriek in Culemborg.

  Lees meer
 • Culinaire ontdekkingstocht in Culemborg

  19 februari 2018

  De afgelopen twee maanden ging foodblogster Sabine Koning van OhMyFoodness op een culinaire ontdekkingstocht in de Gelderse streken. Ze sloot af in Rivierenland in het pittoreske Culemborg. Hier proefde ze onder andere de allerlekkerste tompoucen ooit bij Banketbakkerij Verhallen, at ze een broodje met gerookte biefstuk bij Caatje aan de Lek en kreeg ze wijnadvies bij Wijn en Verwonderen.

  Lees meer
 • 7 leuke activiteiten voor de voorjaarsvakantie

  18 februari 2018

  Vervelen is geen optie tijdens je vakantie met deze 7 leuke activiteiten in en rondom Culemborg. Duik de wereld in van uilen en roofvogels, ontdek griezelige tafelgeheimen, kraak de code van de binnenpoort en wellicht moet jij ook zo lachen om de Nuffe tantes. Het kan allemaal! Lees snel verder.

  Lees meer
 • Maak kennis met de ondernemers in de binnenstad van Culemborg

  06 februari 2018

  In de gezellige en historische binnenstad van Culemborg kun je urenlang shoppen. Naast de landelijke winkelketens vind je er tal van bijzondere winkels. Maak kennis met de ondernemers in de binnenstad van Culemborg en ontdek hun inside tips voor een bezoekje aan de stad!

  Lees meer
 • Escape room de Binnenpoort nu ook voor spannende kinderfeestjes

  02 februari 2018

  Escape room de Binnenpoort in het midden van het historisch centrum van Culemborg is nu ook de plek om een spannend kinderfeestje te houden voor kinderen vanaf tien jaar. Weet jij Tom de poortwachter om te kopen om de vrijstad Kuylenburg binnen te komen voor de schuldeisers je te pakken hebben?

  Lees meer